Biczó Judit

https://vinibike.hu/wp-content/uploads/2022/03/biczo-judit.jpg
Születési hely Miskolc
Születési idő 1984.01.16.
Foglalkozás pénzügyi asszisztens
Magasság 170 cm
Súly 61 kg

Amióta az eszemet tudom, lételemem a mozgás. Kisgyerekként talajtornával kezdtem, amit versenyszinten űztem, de sajnos költözés miatt abba kellett hagynom. 14 éves koromtól kezdve rendszeresen úszok és kerékpározok. 2009-ben ismerkedtem meg a spinning műfajával, amit azóta is nagyon szeretek.
A szívem csücske azonban a mountainbike! 2012-től rendszeresen járok kerékpár túrákra a barátaimmal a Zemplénbe, Egerbe, és más szép vidékekre.

Egyszerűen felülmúlhatatlan az érzés, a terepen való tekerés nyújt nekem! Igazi feltöltődés, egy adrenalin bomba, legyen akármilyen nehéz és viszontagságos is egy pálya vagy terep!

2013 végén, egy szezonzáró tekerésem alkalmával ismerkedtem meg a ViniBike egyesület egyik oszlopos tagjával, aki arra ösztönzött, hogy csapatban kerékpározni mennyivel jobb érzés, és hogy próbáljam ki magam akár versenyeken is, ha már ennyire szeretek kerékpározni. Ahogy megismertem a csapatot, teljesen magával ragadott a tagok sportszeretete, összetartása,  lelkesedése. Azt éreztem, hogy nekem ez a „feeling” kell, és nem tartozhatok máshova, csak a ViniBike egyesülethez! Így is lett, beléptem és 2014 tavaszától már Mtb versenyekre is járok, igaz még csak több-kevesebb sikerrel. Jelentősebb eredményeim: II. Tarcal Kőfejtő Kupa 2014., I. helyezés; Balmaz nagydíj MTB egyéni időfutam, 2014., I. helyezés.

De a lényeg számomra a részvétel, hogy örömömet lelem benne és mindig új, izgalmas élményekben van részem. Mindig fejlődök egy picit (hisz „jó pap is holtig tanul”, nem?), amihez az egyesület maximálisan megadja a támogatást!

Hosszú távú céljaim között szerepel, hogy kipróbáljam magam az országúti kategóriában is, és azt sem tartom kizártnak, hogy még belekóstolok a  terep triatlonba is, mindezt természetesen az egyesület színeiben!
Hajrá ViniBike!