Tenway CGO800S e-bike kerékpár

szeptember 27, 2022by viniadmin
Letisztult, komfortos, városi és tele van energiával.⚡️
Természetesen árgus szemekkel követjük az elektromos kerékpár piacot. Ez elérhető modellválasztékot elemezve vizsgáltuk a hazai és nemzetközi gyártók termékeit. Így került látóterünkbe a Tenway márka. Először óvatosan ismerkedtünk csak vele, hiszen számunkra ismeretlen gyártó, új, európai piacra szánt termékéről volt szó.
Ami nekünk elsőre szembetűnt, hogy esztétikus megjelenésű, szép, letisztult formavilág jellemzi. Ezt követően gyorsan a specifikációkhoz pörgettünk, hiszen mindig itt van a kutya elásva, hogy szép-szép, de azért nem tennénk ki a polcra büszkén. Megdöbbenve láttuk, hogy itt sincs rejtegetni való. Szíjhajtás, jó hatótávolság, e-bike mértékkel nézve kimondottan könnyű, természetesen alumínium váz, hidraulikus tárcsafék, akkumlátorról üzemeltethető első hátsó lámpa, kijelző, applikáció és még sorolhatnánk.
Ezt követően felvettük a kapcsolatot a gyártóval és gyorsan rendeltünk és pár darabot mert nem hittünk a szemünknek (gondoltuk: szépet írni, meg szépen fotózni bármit lehet). Meg is jöttek a csomagjaink. Biztonságos, jól átgondolt csomagolás, gusztusos szerszám és kiegészítő elhelyezés tárult elénk. Öröm volt őket összerakni.
Szerelés közben megfigyelhettük közelről a részletek kidolgozását. Érződik az egész bringán, hogy aki ezt a kerékpárt megálmodta, az maga is ismeri, használja azt, a hibaforrásokat is megpróbálja nem generálni átgondolatlan tervezési hibák tömkelegével, hanem elébe megy a problémáknak. Nagyon jó érzés vele közlekedni, többféle intenzitással rá tud segíteni a hajtásra, de a rásegítés ki is kapcsolható teljesen és még akkor sincs olyan érzése az embernek, hogy egy csatahajót próbál meg A-ból B-be eljuttatni.

– 374 Wh akkumulátor (kivehető, cserélhető)

– 100 km hatótávolság
– 19 kg (csomagtartóval, kitámasztással, sárvédővel – 22,5 kg)
– azonnali rásegítés a hajtásra
– Gates Carbon szíjhajtás
– Teleszkóp
– hidraulikus tárcsafék
Amennyiben érdekel a kerékpár, vedd fel velünk a kapcsolatot: vinibringa@gmail.com, +36 20 516 3528