Tekerj a Zöldbe! Részvevőknek

április 22, 2022by viniadmin

Résztvevőknek

Vegyél részt minél több Tekerj a Zöldbe! bringatúrán!

A Tekerj a Zöldbe! kerékpáros túrasorozat keretei között az idei szezonban 200 családbarát kerékpártúra megszervezésén dolgozunk. A Tekerj a Zöldbe! célja, hogy népszerűsítse a kerékpározást mindenki számára teljesíthető, könnyű, vezetett, 30-40 fős kerékpártúrákkal. A távok teljesítéséhez nem kell sportolói múlt, kortól, és erőnléttől függetlenül bárki könnyedén végig tud tekerni a 30-60 kilométeres túrákon. A Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra sorozattal szeretnénk elérni elérni, hogy a felkapott kerékpáros turisztikai desztinációkon túl, további, alternatív útvonalakat is megismerjenek az érdeklődők. A kerékpártúrázás szeretete mellett  a túrák célja, hogy a résztvevők felfedezzék környezetük rejtett kincseit, a helyi attrakciókat, valamint hogy elsajátítsák a közlekedésbiztonság alapjait.

A Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra sorozat a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség – Maketusz szervezésében, helyi szervezetek bevonásával az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

Fedezd fel Magyarországot Tekerj a Zöldbe! kerékpártúrákon keresztül! Böngéssz túráink között, válassz és tekerj a zöldbe! Hívd el barátaidat, ismerőseidet is és a képek megosztásánál használd a #tekerjazoldbe hashtaget!

Jó tekerést!

Résztvevőknek