Fogyatékkal élők világnapja alkalmából

december 3, 2020by viniadmin

Hogyan élnek? Mik a vágyaik? Mit gondolnak? Mennyiben mások ők, mint te?
Mi, a ViniBike közössége nem a különbségeket látjuk. Mi itt sportolók vagyunk. Mi itt emberek vagyunk. Mi itt egy család vagyunk. Egy család, aminek a tagjai kicsik és nagyok. Gyermekek, testvérek és szülők. Egy közösség, ahol tanítjuk egymást és tanulunk egymástól. Nincs fogyatékos vagy talán mindannyian azok vagyunk kicsit.

Van, akinek a kerékpározásban kell segítség, de ugyanez a csapattársunk, a legkisebb is, lehet, hogy megtanít minket más, fontos dolgokra. Hogyan legyünk kedvesek. Hogyan figyeljünk egymásra. Hogyan vidítsuk fel egymást. Hogy felismerjük, ha a másik szomorú, és örüljünk vele, ha boldog. És hogy nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, hogy boldogok legyünk. De minden nappal tökéletesebbé válhatunk. Minden nap egy újabb lehetőség a fejlődésre. És minden nap újabb lehetőség a jóra, az önzetlenségre, a szeretetre.

Így arra kérünk, ma amikor a fogyatékos emberek világnapjáról hallasz, ne a gyengeség, a szánalom vagy sajnálat jusson eszedbe. Gondolj a gazdagságra, az áldásra, a bőségre, az örömre és a szeretetre. Mert a mi különleges világunk erről szól.