Ma 2012. május 20. vasárnap, Bernát, Felícia napja van.

Útvonal: Fórum kezdőoldal Hírek MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2011. ÉVI ELIT 3 FÕS CSAPATIDÕFUTAM BAJNOKSÁGA A "MelaVite" NAGYDÍJÁÉRT

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni! Belépés itt!

ViniBike 2011-08-30 16:23 | #964

Javasolni akartam +120-ba az alábbi csapatot, de ez már másnak is eszébe jutott, aminek örülök!
Hajrá "Öregek"

Első csapatban fog tekerni Doki-Marci-ViniBike.
Rambó nem lesz itthon, bár pontosan még ő sem tudja!

Második csapat egyenlőre nincs!

Barilló Gyurinak 2 hasonló fárer kellene. Tud valaki?
Karcsi nem tud jönni, mivel olimpiai 4 próba kerékpáros száma, ő biztos, hogy emiatt nyiregyen fog maradni!

KLuigi 2011-08-30 11:40 | #963

Barilló György is indulna, ha befér valamelyik csapatba. (1969-es)

KLuigi 2011-08-30 11:37 | #962

+120 csapatként indulunk:
Bihari Csaba, Erőss Béla, Kovács Lajos

Michelin Bringafesztivál 2012 Nyíregyháza
Izgalmas biciklis futamokkal, változatos családi programokkal, ismert fellépőkkel várjuk a kerekezés szerelmeseit. Pattanjon Ön is nyeregbe, és nemcsak értékes ajándékokkal, hanem a biztonságos kerékpározással kapcsolatos fontos tapasztalatokkal is gazdag
Erőss Zsolt hegymászó előadása
Nyíregyháza - Erőss Zsolt (a Hópárduc) hegymászó a Túravezetők Klubjának a vendégeként Nyíregyházán tart élménybeszámolót november 11-én 18 órától a Nyíregyházi Főiskola 7. számú körelőadójában.
Új bringautakon Nyíregyházán
Nyíregyháza újonnan kialakított kerékpárútjait járjuk be, valamint az eddigieket felmérjük, mennyire biztonságosak. Megnézzük milyen a minőségük, ha problémát észlelünk jelezzük a fenntartók felé.
VII. Robinson kupa
A ViniBike kerékpáros egyesület és a Zöld Kerék alapítvány közös szervezésében immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a VII. Robinson kupa amatõr MTB kerékpárverseny Nyíregyházán, Jósavárosban a Május 1 téren lévõ Robinson dombon. Az izgalmas terep

Kereső felhő:

Regisztráció

Elfelejtettem a jelszava
Nobilis

s-design

Copyright 2010 ViniBike.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: info@vinibike.hu