Ma 2012. május 20. vasárnap, Bernát, Felícia napja van.

Útvonal: Fórum kezdőoldal Hírek Dupla Ironman Világbajnokság Bonyhád 2010 junius24-27.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni! Belépés itt!

zsu 2010-12-26 12:50 | #282

Egyetértünk Dokival, nagy menet volt, nagy harc, gratulálunk!

Doki 2010-12-26 11:25 | #281

Elsősorban GRATULÁLOK a szép teljesítményhez, másodszor viszont külön öröm, hogy a szülővárosomból indult a verseny. Abban a medencében én is sok időt töltöttem, szerintem meglett a 230 hossz is , igaz 20év alatt:).Gyermekkorom egyik meghatározó nyári elfoglaltsága volt a gunarasi fürdő látogatása, szinte minden nap. Mégegyszer SZÉP VOLT, köszönjük ezt a sikert!!!!!!

Vogalonga, Critical Mass Nyíregyháza, 2011. 04. 22
Vízi Critical Massnek, vagy az evezős büszkeség napjának is felfogható az immár 37 éve, rendszerin pünkösdvasárnap megrendezett olaszországi velencei vízi karnevál, a Vogalonga.
Tour de Szabolcs, verseny képekben
A következő fotósorozat Soltész Katalin családi archívumának darabjait mutatja be. A képek az 1960-as években készültek, és a Tour de Szabolcs kerékpárverseny pillanatait idézik fel számunkra. Itt szeretném megemlíteni Soltész István nevét, aki
Giovanni Pinarello, A Pinarello történelem
Giovanni Pinarello, Catena di Villorba-ban született 1922-ben. Elszegényedett körülmények között nőtt fel, de az eltökéltsége és a kerékpár iránti szerelme képes volt arra, hogy az álma valóra váljon. 17 évesen, fiú kategóriában kezdett versenyezni és sor
Rétközi kerékpártúra 2011. 03. 13
A várva várt tavaszias, jelenleginél kicsit melegebb időjárás remélhetőleg megérkezik hozzánk március hónap második hétvégéjére. Ezen alkalomból is újra kerékpártúrát szervez a ViniBike egyesület és a Zöld Kerék alapítvány Tiszatelekre. Tarts velünk Te is

Kereső felhő:

Regisztráció

Elfelejtettem a jelszava
Nobilis

s-design

Copyright 2010 ViniBike.hu Website
Website Design by PSG Design Studio
E-mail: info@vinibike.hu